Arómy a aromatické zmesy

vytlačiť

 

Pre rôzne aplikácie do potravín

Prírodné a prírodne identické


Základné arómy:

  • vanilka
  • čokoláda
  • oriešok
  • rôzne druhy ovocia
  • karamel
  • maslo
  • rum
  • šunka
  • lunecheonmeat
  • grilované kura
  • mäsové arómy
  • iné podľa požiadavky zákazníka 

     


Použitie:

  • cukrovinky
  • náplne do cukroviniek
  • náplne do čokolád
  • pečivo a sušienky
  • zmrzliny
  • pekárenské produkty
  • džemy a lekváry
  • nealko v prášku
  • tekuté nealko nápoje
  • alko nápoje
  • mliečne výrobky
  • tavené syry
  • potravinárske doplnky
  • sušené polievky
  • margaríny a nátierky
  • cestoviny